Over ons

Vermolen’s Kermis Nostalgie is een echt familiebedrijf, al vele generaties lang actief in de kermisbranche.

Vermolens Kermis Nostalgie

Wie kent niet de ‘Vermolen-molen’ die in de Efteling staat? Of onze rupsbaan, aangekocht in 1938 door Frans Vermolen en nog steeds volop in gebruik.  Diverse kermissen worden al sinds eind jaren 40 ieder jaar trouw bezocht. 

De draaimolen en de rupsbaan gingen ooit zij aan zij onder leiding van de Gebroeders (Frans en Ben) Vermolen. Johan Vermolen nam de draaimolen over van zijn vader Ben en neef Tiny trad in 1975 in de voetsporen van vader Frans.

Johan is zich later gaan toeleggen op het bouwen van attracties onder de naam Wooddesign. Tiny heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de nostalgische kermis. In 2005 werd de zweefmolen overgenomen van de familie la Mort uit Noord-Holland. Later heeft schoonzoon Berry Ketelaars het bedrijf overgenomen en uitgebreid met het nostalgisch paviljoen, de paardenderby en de grijpautomaten.

Onze attracties zijn uiteraard vaak te vinden op (nostalgische) kermissen maar ook op bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, en ga zo maar door.

Overal waar we komen zijn onze authentieke nostalgische kermisattracties een bijzondere verschijning.
Bezoekers genieten van het zwieren en zwaaien, de feeërieke lampjes, de muziek van toen en het gastvrije ontvangst bij ieder van onze attracties.

Vermolen’s Kermis Nostalgie is hiermee uniek in zijn soort en zonder twijfel een grote meerwaarde voor uw evenement.

Onze attracties