Over Vermolen

De Vermolen groep is gespecialiseerd actief voor bedrijven, non-profit organisaties en ondernemers. Op het gebied van bedrijfsverzekeringen en pensioenen. Lees hieronder de belangrijkste redenen om klant te worden.

Vermolen Groep

Uw voordeel van ons advies? Wij geven advies bij de totstandkoming van verzekeringen, (collectieve) pensioenen, hypotheken en aanverwante financiële producten en daarbij staat uw belang voorop. Als u bij een bank binnenstapt krijgt u slechts een product van een bank aangeboden. Als u inlogt op een website van een verzekeraar, krijgt u een product van diezelfde verzekeraar. Wij geven eerst advies over wat u zou kunnen doen. Daana kijken we of er een product  is dat bij u past. En vervolgens heeft u de keuze uit diverse producten van diverse verzekeraars. Dat is advies in uw belang en in de juiste volgorde.

Onze kernwaarden

 • Redder in nood Wij verzorgen bij schade de afhandeling: na melding regelen wij de schade-expertise en betalen wij de schadevergoeding. Uw belangen worden met voor u zo min mogelijk inspanning behartigd door ons team.

 • Onafhankelijkheid Wij zijn een onafhankelijk en vrij gevestigd financieel dienstverlener en hebben dus geen enkele (financiële) binding of afspraak met andere partijen. Zo heeft u de keuze heeft uit vele aanbieders, produkten en tarieven.

 • Vergelijk op maat Wij maken bij het afsluiten van een contract een concurrentieanalyse, zodat u van de voor u meest optimale aanbieding verzekerd bent. Vermolen maakt een vergelijking zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 • Administratie archief Wij administreren en beheren uw portefeuille. Uw verzekeringsadministratie met het archief houden wij voor u bij. In een handomdraai beschikt u over polisoverzichten, schade-informatie, kopie polis e.d.

Wij staan voor u klaar

 • Niels Vermolen | Functie sinds 1992

  Als derde generatie Vermolen in het familiebedrijf begon ik in 1992 bij mijn vader te werken. Na mijn afgeronde studie economie en een paar externe stages vond ik mijn draai bij Vermolen. Mijn vader is in 1996 met pensioen gegaan en zo werd ik directeur-eigenaar van het bedrijf. Dankzij de vele particuliere en zakelijke klanten heb ik het zeer naar mijn zin bij Vermolen. En ik hoop u dan ook nog vele jaren van dienst te zijn.

  Direct contact met Niels Vermolen 06-51 34 84 87 | niels@vermolen.nl

 • Jan van Orden MPLA | Functie sinds 2000

  Sinds 2000 maak ik deel uit van het team van Vermolen Pensioenconsultancy. Hier houd ik mij vooral bezig met pensioenadvies en financiële planning. In mijn bagage zitten niet alleen een HEAO- en een masterdiploma, maar natuurlijk ook alle wettelijk verplichte Wft-diploma’s. Mijn registratie als Register Pensioenadviseur geeft u de garantie, dat u van mij het best denkbare advies kunt verwachten.

  Direct contact met Jan van Orden MPLA 06-23 90 47 16 | jan@vermolen.nl

 • Theo Vijfhuize | Functie sinds 2007

  Sinds het voorjaar van 2007 ben ik voor Vermolen Bedrijfsverzekeringen de adviseur voor de MKB- en ZZP- markt. Binnen die markt richt ik mij niet alleen op de positie van ondernemer en zijn of haar onderneming, maar ook op die van de medewerkers.
  Vanuit een langdurige, vertrouwelijke relatie komen we gezamenlijk tot een advies op maat. Ik maak dan ook graag een keer persoonlijk kennis met u.

  Direct contact met Theo Vijfhuize 06-43 23 20 10 | theo@vermolen.nl