Terug

Samengaan Vermolen en Steijnborg bijna voltooid

In september dit jaar bent u geïnformeerd over de krachtenbundeling van ons kantoor met Steijnborg Assurantien uit Hilversum. Graag nemen wij u mee in de stappen die wij inmiddels  met  elkaar hebben gezet en welke voordelen dit voor u heeft.

De samenwerking van de afgelopen periode heeft ons het inzicht gegeven dat het samenvoegen van onze deskundigheid, disciplines, processen en inkoopkracht een absolute voorwaarde is om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Daarom hebben wij besloten om medio januari 2017 vanuit één locatie in Hilversum te gaan werken onder een nieuwe naam: Steijnborg Vermolen Assurantien.

U kunt hierdoor direct al profiteren van een aantal voordelen. Zo hebben wij volmachten van een 15-tal verzekeraars. Daardoor zijn wij bevoegd om zelfstandig nieuwe verzekeringen te accepteren en schades af te wikkelen. Dit levert voor u korte lijnen, persoonlijke service en een vlotte afwikkeling  van schades op.  Bovendien zijn wij recent een samenwerking aangegaan met de succesvolle  franchiseformule “Huis & Hypotheek”. Hierdoor kunnen wij u een breed scala van geldverstrekkers bieden met veelal  betere  rentes en voorwaarden  dan reguliere banken.

De nieuwe organisatie zal geleid worden door Gertjan de Jong. Niels Vermolen doet weliswaar per 1 januari a.s. een stap terug, maar zal als adviseur en ambassadeur aan Steijnborg Vermolen verbonden blijven.

In de loop van januari informeren wij u over enkele praktische zaken als gewijzigde website en (email)adressen. Uiteraard blijven Tim Lutters, Theo Vijfhuize, Jan van Orden, Tjeerd Prins, Henk Stol en Peter Uithoven u graag van dienst.

Tenslotte wensen wij u fijne feestdagen en een mooi en gezond 2017 toe.

Met vriendelijke groet

Niels Vermolen                                                                                                              Gertjan de Jong

Vermolen Groep BV                                                                                                     Steijnborg Assurantiën BV

Terug