Terug

De Toekomst verzekerd

Als uw dienstverlener staan wij dagelijks voor de uitdaging om u optimaal te adviseren en te ondersteunen. Met recht een uitdaging, want in deze tijden volgen de ontwikkelingen elkaar in snel tempo op. Meer dan ooit geldt in onze branche de uitdrukking “stilstand is achteruitgang”.

Dus om u ook in de toekomst een optimale dienstverlening te kunnen garanderen hebben wij, Niels Vermolen van De Vermolen Groep uit Utrecht en Gertjan de Jong van Steijnborg Assurantiën uit Hilversum, besloten de krachten te bundelen. Steijnborg neemt per heden Vermolen over en zo ontstaat een groter en krachtiger bedrijf.

Zowel Vermolen als Steijnborg zijn gerenommeerde kantoren met een lange en een goede staat van dienst op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Beide kantoren zijn het er over eens, dat schaalvergroting een voorwaarde is om in de toekomst in deze snel veranderende markt stand te kunnen houden. Zo kunnen alle disciplines en deskundigheid in eigen huis aanwezig blijven, belangrijke ICT-investeringen gefinancierd worden en kostenvoordelen bereikt worden. Met natuurlijk als uiteindelijke doel, dat u als onze klant hier blijvend de vruchten van plukt.

Beide kantoren zien in elkaar dé partner om het bovenstaande te realiseren. In de komende maanden wordt gewerkt aan de praktische invulling. Maar voor dit moment verandert er voor u weinig: Tim Lutters, Theo Vijfhuize, Jan van Orden, Peter Uithoven, Henk Stol en Tjeerd Prins staan gewoon voor u klaar op de Biltstraat 144 in Utrecht, of zo nodig bij u thuis of op kantoor.

Met vriendelijke groet

Niels Vermolen                                                                                                              Gertjan de Jong

Vermolen Groep BV                                                                                    Steijnborg Assurantiën BV

Terug