Particuliere verzekeringen

De service en het gemak van een adviseur die voor u de verzekeringen vergelijkt en afsluit. Met daarbij de nazorg van schadeafhandeling en administratie. Dat is wat Vermolen u biedt.

Online Verzekeren

Bij Vermolen kunt u ook zelf op deze website een verzekeringspakket samenstellen. Er zijn diverse mogelijkheden. Hieronder treft u ze aan. Ga met uw muis naar het pakket van uw keuze en stel uw polis zelf samen.

Dé pakketpolis voor de particuliere verzekeringen van woonhuis tot auto: Het Vermolen voordeel pakket
Voordelige privé verzekeringen voor werknemers van zakelijke klanten: Het collectief verzekeringsplan
Reis- en annuleringsverzekeringen voor vele doelgroepen: Allianz Global Assistance 

Schade behandeling

Als verzekerde bij Vermolen heeft u recht op onze schadebehandeling. Mocht u dus een schade lijden, dan horen we dat graag meteen, zodat we u kunnen helpen.Vermolen staat als uw adviseur aan uw kant. We zorgen er voor dat u krijgt wat u toekomt. Belt u ons even. Buiten kantooruren kunt u de melding vast digitaal insturen.

Direct schade doorgeven : Schade melden

Polis afsluiten of opzeggen.

Voor de particulier hebben we diverse mogelijkheden om de polissen af te sluiten. U sluit af of zegt ze op via onze website of we regelen dit samen met u. Als klant bij Vermolen bent u van alle gemakken voorzien.

Service en gemak.

De service en het gemak van een adviseur die voor u de verzekeringen vergelijkt en afsluit.  Met daarbij de nazorg van schadeafhandeling en administratie. Dat is wat Vermolen u biedt. Een telefoontje en de autoverzekering is gewijzigd. Wilt u weer even weten hoe een polis werkt? Bel gerust even. Dan lichten we dat toe. Vermolen is goed bereikbaar en werkt tegen lage tarieven.

Direct wijzigingen doorgeven: Wijzigingen melden

Premie- en voorwaarden vergelijking.

Bij het afsluiten van een polis voor u, vergelijken we diverse verzekeraars. We kijken met u welke dekking nodig is en we zorgen een heldere analyse. Dan kunt u samen met ons een goede keuze maken.

Administratie en beheer.

Uw polissen krijgt u keurig thuis. Maar bij Vermolen zijn ze ook geadministreerd. Zo hebben wij (en u dus ook ) altijd de beschikking over de meest recente gegevens.  Als u uw hele verzekeringspakket wenst door te nemen, neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak spreken we uw situatie en het pakket door.

Zoek contact met Niels voor Particuliere verzekeringen

Ja, ik ben geïnteresseerd in wat Vermolen voor mij kan betekenen. U kunt direct contact opnemen met Niels

Of stel een vraag via ons contact formulier