Hypotheek & Planning

Mensen regisseren van alles en nog wat in hun leven, maar vaak niet hun financiële toekomst. En dat is jammer, want hierdoor kan iemand op belangrijke momenten in zijn leven voor onaangename verrassingen komen te staan. Met een deskundig hypotheekadvies en een gedegen planning had dit voorkomen kunnen worden.

Hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek is voor vrijwel iedereen de belangrijkste financiële beslissing in het leven. Het is dus belangrijk dat deze bij uw persoonlijke financiële situatie past. Wij gaan daarom niet over een nacht ijs, maar brengen eerst uw situatie nauwkeurig in kaart. We zorgen er aansluitend voor, dat uw hypotheek ‘naadloos’ in uw financieel plan past. Het is immers de bedoeling dat u van uw eigen woning geniet, niet alleen nu maar zeker ook in de toekomst. Indien u dit wenst kunnen wij dit aanvullen met een van onderstaande planningen. Download hier de factsheet.

Planning

Basis financiële planning

Deze volstaat meestal voor mensen die een regulier dienstverband hebben én niet over een substantieel vermogen beschikken. Het beschrijft de inkomenspositie op twee belangrijke momenten: bij pensionering en bij overlijden voor de pensioendatum. Bij gesignaleerde tekorten worden uiteraard voorstellen voor reparatie gedaan. Ook wordt aangegeven wat de kosten hiervan zijn en of deze voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Download hier de factsheet.

Uitgebreide financiële planning

Deze is uitermate geschikt voor mensen die als directeur-grootaandeelhouder of als ondernemer werkzaam zijn, óf voor mensen die nu al de beschikking hebben of in de toekomst de beschikking krijgen over een aanzienlijk vermogen. Het beschrijft voor een periode van 40 jaar van jaar tot jaar zowel de inkomenspositie alsook de vermogenspositie van het huishouden en dat vanzelfsprekend bij diverse scenario’s. Er is natuurlijk niet alleen aandacht voor reparatie, maar ook voor fiscale optimalisatie. Download hier de factsheet.

Geïnteresseerd? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten.

 

Zoek contact met Jan  voor Hypotheek & Planning

Ja, ik ben geïnteresseerd in wat Vermolen voor mij kan betekenen. U kunt direct contact opnemen met Jan

Of stel een vraag via ons contact formulier