Bedrijfsverzekeringen

Een verzekering voor een bedrijf, ondernemer of zzp-er staat nooit op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een groter geheel. Wij kijken daarom altijd naar dit grotere geheel van risico-inventarisatie en doen dit door samen met u een aantal belangrijke stappen te doorlopen om zo tot verantwoorde keuzes te kunnen komen. Met de specialisten die wij in dienst hebben en de centrale positie van de klant, zorgen wij ervoor dat uw verzekeringspakket goed op de rails zal staan en zullen wij dit onderhouden op continue basis.

Als bedrijf is het van belang gedekt te zijn voor de 'downside' van het ondernemen. Calamiteiten kunnen zich helaas voordoen, en zorgen omtrent deze calamiteiten nemen wij u, met 80 jaar ervaring in risicobeheersing, graag uit handen.

Inventarisatie

Bij de inventarisatie nemen we even de tijd om samen met u de zaken te bespreken. We maken kennis met u en uw bedrijf en maken een zgn. quick scan van uw onderneming.  Op basis van enkele gegevens met betrekking tot bijvoorbeeld locatie, omvang en werkzaamheden maken we een overzicht van de risico’s die de continuïteit van uw onderneming in gevaar zouden kunnen brengen. Hierbij kunt u denken aan risico’s met betrekking tot brand en inbraak, maar ook zaken als langdurig verzuim.

Advies

Eerst analyseren we de in de Inventarisatie verzamelde gegevens en bespreken de quick scan met u. We hebben dan voldoende informatie om u verder te informeren en te adviseren . Ons advies leidt tot een aanbeveling voor preventie  en of te sluiten verzekeringen.

Oplossing

Het in de vorige stap geleverde advies leidt tot een oplossing. Voor sommige risico’s is het goed te werken aan preventie. Ook hierbij kunt u denken aan het verlies van data door brand of in het geval van langdurig verzuim, een verzuimprotocol. We leveren u ideeën en tips over preventie om zo mogelijk een aantal risico’s te verminderen. Voor minder makkelijk te beperken risico’s kan overwogen worden een verzekering af te sluiten. We geven u aan welke verzekeringen dat zijn . Hierbij maken we een concurrentievergelijk op voorwaarden en premie. Tot slot helpen we u bij het maken van de juiste keuze.

Beheer

Deze fase zorgt voor een terugkerend patroon. Nadat uw gegevens, de adviezen en de afgesloten verzekeringen zijn ingevoerd in ons systeem blijft u onze klant. Periodiek zullen we contact met u opnemen om de lopende zaken te bespreken en dat weer af te stemmen met uw organisatie en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

De analyse die we hebben gemaakt archiveren we in ons systeem. Ook de verzekeringen zijn geadministreerd. We zorgen er voor dat de verzekeringen tot stand komen en de polissen correct door verzekeraars worden opgesteld.

U kunt ook zelf contact met ons opnemen met al uw vragen over het pakket of nieuwe ontwikkelingen binnen uw onderneming. Het Vermolen team staat voor u klaar.

Schade

Bij schade schakelt u Vermolen in. Wij zorgen er voor dat de claim goed en compleet bij  de juiste polissen en verzekeraars wordt ingediend. We weten als geen ander waar u recht op heeft. Zo zorgen we dat u krijgt wat u toekomt en nemen we u die taak uit handen.

Om de risico’s van uw bedrijf zo veel mogelijk te beperken, gaan wij graag met u aan de slag om dit in goede banen te leiden. Bel ons voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoek contact met Theo voor Bedrijfsverzekeringen

Ja, ik ben geïnteresseerd in wat Vermolen voor mij kan betekenen. U kunt direct contact opnemen met Theo

Of stel een vraag via ons contact formulier