Terug

Vermolen is jarig en wordt ambassadeur.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Vermolen bestaat nu 80 jaar. Opgericht in 1934 zijn we uitgegroeid tot het kantoor dat we nu zijn. En nu doen we mee aan het bedrijvenambassadeursprogramma.Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. In Nederland sluit je verzekeringen en regelingen tegen risico’s. In de landen waar Oxfam Novib werkt, gaat dat anders. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeursschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.

Trots kunnen we dus melden dat we ambassadeur zijn. Tussen ondernemers voelt Vermolen zich ook thuis. En met ons velen. Samen voor een beter wereld.

 

 

Terug