Terug

Vermolen Groep viert 80-jarig bestaan!

Een bijzondere mijlpaal hoort gevierd te worden op een bijzondere locatie. Dat besefte Niels Vermolen, directeur van het in Utrecht gevestigde Vermolen Groep, zich maar al te goed. Het 3e generatie familiebedrijf vierde op donderdag 2 oktober haar 80-jarig jubileum en koos als locatie voor het prachtige Fort aan de Klop, een vesting dat in de 19e eeuw diende als militaire verdedigingslinie.  Mede door dit aspect  werd het een sfeervolle en gezellige bijeenkomst. “En dat was ook precies de bedoeling”, aldus een tevreden Vermolen.

In aangenaam gezelschap van circa 45 relaties vierde De Vermolen Groep zoals gezegd op donderdag 2 oktober haar 80-jarig bestaan. Een mijlpaal dat volgens Vermolen niet zonder slag of stoot is bereikt: “Ik ben trots hier te staan. Vermolen Groep is een echt familiebedrijf en ik had de eer dit in 1994 over te nemen van mijn vader die het op zijn beurt in 1978 over had genomen van mijn opa.” Niels zijn grootvader was het bedrijf in 1934 gestart. “Kun je nagaan dat mijn opa het bedrijf door de Tweede Wereldoorlog heen heeft geloodst. Een bijzondere prestatie. En tsja, als de Vermolen Groep zelfs de oorlog kan overwinnen…”

Vierde generatie

Tijdens zijn welkomstwoord liet Vermolen als ludieke actie een sheet voorbij komen waarop zijn dochters te zien waren. “De vierde generatie is in aantocht”, aldus de lachende organisator. Na het welkomstwoord liet Vermolen het woord aan drie gastsprekers. Allereerst was daar Hanneke Hartman, directrice van Adfiz. Adfiz is de branchevereniging voor de financiële intermediairs. Aansluitend werd het woord gegeven aan Theo Vijfhuize, sinds 2007 betrokken bij De Vermolen Groep. Na een duidelijke presentatie omtrent de Vermolen Groep en de introductie van de MRI, een nieuwe tool van de Vermolen Groep, werd als laatste gastpreker van de dag Kees-Pieter Dekker namens Van Benthem & Keulen Advocaten & Notariaat naar voren geschoven. Zijn lezing draaide vooral op het attenderen van de aanwezige omtrent de aanstaande wijzigingen binnen de pensioenregelingen.

De middag werd uiteraard afgesloten met een gezellige borrel tussen de aangestoken vuurkorven. “Ik kijk terug op een zeer gezellige middag en wil al mijn aanwezige relaties danken voor het gestelde vertrouwen. Op naar de volgende 80 jaar!”

 

Terug